ЗА НАС

Парти центът SugarLand e място за вашето частно детско парти по случай рожден ден, имен ден и всички други детски празници. Насладете се на любима храна, докато децата се забавляват в детската зона.

Нашият екип ще организира всяко ваше парти или тържество ,така че да се доближи максимално до очакванията ви без излишни и допълнително нежелани разходи.
Разполагаме с професионален екип от аниматори с набор от над 100 актуални костюма на любими герои.
На вашето магическо парти може да присъстват клоуни или фокусници.
За по- голяма веселба може да поканим пони, което малките ни гости да нахранят и пояздят.

Защо да изберете парти център SugarLand kids ? 

Искате тържеството Ви да бъде украсено с красива тематична декорация ? ​

Ние изработваме за нашите клиенти пълни тематични декорации, с множество елементи и винаги индивидуални и уникални за всяко тържество.

Искате да ви помогнем при избора на торта ?​

Ние работим с различни сладкарници за да можем, да ви осигурим най-добрия подбор на торти и декоративни сладки елементи, съобразен с вашите предпочитания, изисквания, виждане и бюджет при избора на фото или 3D торта.​

Искате на празника Вашето дете да се забавлява с най-добрите аниматори ? ​

Разполагаме с богато разнообразие от тематични костюми на анимационни герои, както и професионални аниматори с дългогодишен опит в детската анимация и забавляването на деца.​

За вашето парти предлагаме богат избор от коктейлни хапки, пици и напитки. Можете да поръчате от нашето кетъринг меню и когато организирате партито си извън клуба.

Изтеглете нашето меню

Искате да направите резервация за парти ?

Свържете се с нас, за да изберем най-подходящото ни предложение

нашите приятели